Spre Lună, Marte şi spaţiul îndepărtat. Dr. Markus Landgraf (ESA) în vizită la Colegiul Naţional Tudor Vianu

Categoria: Science @ School

Parteneri:
European Space Agency

Unde: Colegiul Național de Informatică (vezi harta)

Str. Arhitect Ion Mincu nr.10, sectorul 1, Bucureşti

Programari:

Joi 29 sep, 09:00 - 10:30

Dr. Markus Landgraf, ESA Architecture Analyst, invitat de onoare la Bucharest Science Festival 2016, vine în vizită la Colegiul Naţional Tudor Vianu în cadrul programului Science @ School.

Markus a studiat fizica energiilor înalte la Universitatea de tehnologie din Darmstadt, apoi a obţinut un doctorat în cosmofizică din partea Institutului Max Planck pentru fizică nucleară din Heidelberg; din anul 2000 lucrează în cadrul Agenţiei Spaţiale Europene.

Interesat de o gamă largă de subiecte, de la proprietăţile prafului interstelar la noi tehnologii care să ne deschidă drumul spre spaţiu, în prezent conduce un program de studii privind misiunile internaţionale de explorare lunară.

Informaţii importante:

  • Discuţiile vor avea loc în engleză
  • Conferinţa este dedicată elevilor colegiului, dar este deschisă şi publicului larg. Locurile fiind limitate, va rugăm să va anunţaţi participarea printr-un email trimis la office@asur.ro.

 

dr. Markus Landgraf, ESA Architecture Analyst, invitat de onoare la Bucharest Science Festival 2016.

Markus a studiat fizica energiilor înalte la Universitatea de tehnologie din Darmstadt, apoi a obţinut un doctorat în cosmofizic? din partea Institutului Max Planck pentru fizic? nuclear? din Heidelberg; din anul 2000 lucreaz? în cadrul Agenţiei Spaţiale Europene.

Interesat de o gam? larg? de subiecte, de la propriet?ţile prafului interstelar la noi tehnologii care s? ne deschid? drumul spre spaţiu, în prezent conduce un program de studii privind misiunile internaţionale de explorare lunar?.

Informaţii importante:

Discuţiile vor avea loc în englez?.

- See more at: http://www.bucharestsciencefestival.ro/evenimente/2016/noile-tarmuri-luna-marte-si-asteroizii/#sthash.lB0qCXPx.dpuf