NODeschis

Categoria: Cum functioneaza?

Parteneri:
Nod Maker Space

Unde: Nod MakerSpace (vezi harta)

Splaiul Unirii 160, corp Filatura, etaj 2, sector 4, Bucuresti

Programari:

Duminica 02 oct, 17:00 - 20:00

NODeschis este un eveniment tip Opendoors. În cadrul makerspace-ului extins, vizitatorii au ocazia să vadă, să atingă, să testeze o serie de obiecte, materiale, instalații care ilustrează activitatea de prototipare specifică unui makerspace. Spațiul deschis al fostei hale industriale din Industria Bumbacului va pune în lumină proiectele makerilor rezidenți și va găzdui mici activități demonstrative ale tehnologiilor si echipamentelor de fabricatie digitala. Tururile ghidate în atelierele tehnice (lemn, metal, laser) se vor organiza în grupe, cu înscriere prealabilă.

 

Evenimentul se adreseaza persoanelor peste 7 ani (minorii trebuie sa fie insotiti permanent de parinti).

Participarea presupune inscriere prealabila

Pentru tururile ghidate si demonstratii se vor face inscrieri in baza completarii formularului: https://goo.gl/forms/TDaakbdxMbCRA2i83  sau in ziua evenimentului, direct la locatie.

Pentru detalii suplimentare: events@nodmakerspace.ro 

 

Nod Makerspace este un atelier de creatie si lucru de mari dimensiuni care funcționează într-un spațiu industrial reconvertit din hala fostei Fabrici a Bumbacului, pe malul Dâmboviței. Se  adresează designerilor, artistilor si oamenilor creativi și pune la dispozitia membrilor săi atât spațiul și echipamentele de prototipare și fabricație digitală necesare pentru a-și implementa proiectele, cât și know-how-ul unei echipe multidisciplinare.

Mai mult decât un spațiu de co-working, Nod Makerspace este un proiect care urmărește dezvoltarea unei comunități care să aducă împreună domeniile culturale, industriile creative și antreprenoriatul. Susține și oferă sprijin inițiativelor și proiectelor creative, organizează cursuri și ateliere, și găzduiește evenimente publice conexe.